Stor etterspørsel på utleiemarkedet i Arguineguin og gode fortjeneste muligheter!

Tenker du å investere i Eiendom for Utleie er Sydenbygg IV er det perfekte valget!

Her finner du alt en sydenferiegjest kan drømme om. Nye og moderne leiligheter med terrasse, oppvarmet svømmebasseng og felles takterrasser med havutsikt og sol hele dagen. Gåavstand til strand og alle fasiliteter. Enkel og trygg booking med norsktalende konsulenter.

På Sydenbygg IV vil vi at utleie skal være trygt og behagelig for alle parter. Derfor har vi tilrettelagt det slik at ett selskap formidler all utleie på bygget. Det norske personale på Sydenleie AS har 14 års erfaring med utleie på Gran Canaria. De passer på boligen din når du ikke er der, tar seg av bookinger, vask og vedlikehold, søknad om utleie lisens, møbelpakke/ oppgradering av leiligheten iht spanske utleieregler, betaling av skatter, m.m.

Du og din familie bestemmer selv hvor mye dere vil bruke boligen og hvor mye dere vil leie den ut. Personlige eiendeler lagres enkelt i den private boden som følger med leiligheten. Alt er klargjort for optimal funksjon mellom utleie og privat bruk. Månedlige utbetalinger av dine leieinntekter til din konto. Enkelt og greit.

Kontakt Sydenleie AS her for mer informasjon om inntjeningsmuligheter, betingelser for utleie, møbelpakke etc.