Strender

Anfi Beach
Lysten på en strand dag i solen? Anfi-stranden er en av de vakreste strendene her og den ligger 5 minutter fra Arguineguin med bil. Det går også buss fra sentrum i retning Mogan. Her finnes også shoppingsenter, restauranter og flere typer vann aktiviteter. Vi anbefaler frokost buffet på Maroa Club de Mar, på hjerteøya, et deilig sted og begynne dagen. Frokost + leie av solsenger, håndduker og parasol koster 13,50 per pers / halv pris for barn. De tilbyr også lunsj. Med eller uten reservasjon.

Tel: (+34) 638 490 670. De svarer raskt på Whatsapp og snakker engelsk.

Amadores Beach
Den idylliske Amadores-stranden med hvit sand og turkis vann, ligger i retning Mogan, rett etter Puerto Rico, ca 12 minutter fra Arguineguin med bil. Her finnes også flere restauranter og vannaktiviteter. Muligheter for å leie solsenger. Må oppleves!

Maspalomas Beaches
Opplev de berømte sanddynene i Maspalomas! Gå gjennom det flotte hotellet Riu Palace i Playa del Ingles og gå barfot i Sahara ørken sand så lenge du vil. Et must for barn og vokse. Rett ved utkikkspunktet til sanddynene er det et sted som selger is, crepe, kaffe og kalde drikker.

Herfra kan man også gå over sanddynene, helt ned til stranden og videre til Meloneras om man vil gå seg en lengre tur. Obs; varm sand! Anbefales tidlig om formiddagen eller sent på ettermiddagen.

Puerto de Mogan
Puerto de Mogán, den sjarmerende og pittoreske fiskelandsbyen. Her finnes et flertall restauranter som serverer alt fra fersk fisk fra havna til pizza og gluten frie alternativer. Fin strand og noen butikker.