Spise & Drikke

Holiday World
Karuseller, Bowling, Restauranter og mye mer
Kun 15 min fra Arguineguin. Moro for store og små 😉

Fataga
En av de mest typiske og vakreste landsbyene, for de som vil oppleve det kanariske fjellet! Kun 25 minutter med bil fra Maspalomas. Her kjører man opp en kronglete og fantastisk vei med utsikt mot de majestetiske fjellene og forbi palme oasen Arteara der man har mulighet for å ri på kameler.

Vi anbefaler tur i brosteinsgatene blant tette hvite hus og ta lunsj på restauranten «El Albaricoque». Her kan du sitte på terrassen med utsikt mot fjellet og nyte den friske luften. Om du er glad i dessert så bestill den berømte sjokolademoussen, den vil overraske deg:)

Etter Fataga kan man fortsette opp til Roque Nublo, en vulkansk stein ca 80m høy, midt på øya. Om himmelen er klar kan du se naboøya Tenerife.

Om du besøker Roque Nublo kan du også dra innom Pico de las Nieves, det berømte utsiktspunktet på den høyeste toppen av Gran Canaria. Her kan man se den fantastiske solnedgangen eller «sky havet» som dannes avhengig av været.

Teror ligger på nordsiden av øya, en eller to timers kjøretur fra Arguineguin, alt etter om man kjører motorveien eller over fjellet. Dra hit en søndag og få med deg det spesielle Markedet hvor de selger produkter laget på Gran Canaria.

Barranco de las Vacas, du trenger bare å skrive inn » Tobas de colores de Barranco de las Vacas» på googlemaps og parkere ved en av de små inngangene på veien. Tilgangen er veldig enkel og rask. Når du starter nedstigningen på 5 minutter, kommer du til denne imponerende canyonen.

ET UTVALG RESTAURANTER (Reservasjon Anbefales)

SAMSARA
Kreativt fusjonskjøkken på et unikt sted med orientalsk utsmykning og kunst ved siden av en oase blant sanddynene, en opplevelse som må leves under oppholdet. Helt spesielt.

Sted: Meloneras
+34 928 14 27 36

MR KALE
Perfekt til frokost
Glutenfrie, vegetariske, veganske alternativer.
God kaffe med naturlig laktosefri melk som mandel, kokos, soya eller havregryn.
Ikke gå glipp av Super-toast, pannekaker eller frokostbolle.

Sted: Holiday World, Maspalomas
+34 928 50 41 16

TEX MEX
Meksikansk/japansk mat
Sted: Mogán Mall i Puerto Rico
+34 928 22 75 30

TAJ PALACE
Indisk mat, vegetariske, veganske alternativer.
Sted: Mogán Mall i Puerto Rico
+34 928 49 05 47

DA PINOCCHIO
Sted: Puerto Rico kjøpesenter
“Glutenfri mat, pizza, pasta, kjøtt”
+34 928 56 18 30

PALM GARDEN
Klassisk og elegant mat med hint av middelhavsinspirasjon. Fantastisk utsikt!
Sted: Patalavaca / Arguineguin
+34 928 15 03 55